Belly- & Bodypaint

Bellypaint

Je bent zwanger! En je wilt een leuke herinnering aan deze hele speciale periode? Of je wilt iets speciaals cadeau doen?

Een buikschildering, ook wel bellypaint genoemd, is echt een leuke ervaring! 

Wanneer je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent is het de beste periode voor een bellypaint. Natuurlijk kun je zelf aangeven wat je graag zou willen op je buik. Een buikschildering maken duurt meestal 2 of 3 uur, afhankelijk van je wensen. Tijdens het painten zul je afwisselend even moeten staan en zitten. Ik vind het erg belangrijk dat de aanstaande moeder comfortabel en ontspannen is. Zo kun je echt genieten van het moment.  

De bellypaint blijft, zolang hij niet met vloeistoffen in aanraking komt, in principe de hele dag zitten. Hij blijft het mooist met het dragen van een strak T-shirt. Wanneer je er langs schuurt, met bijv. kleding, vervaagt hij wel.  

Als de schildering op je buik zit, maken we natuurlijk een paar mooie foto’s. Wil je een mooie professionele fotoshoot na afloop? Dat kan ook. Leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld een geboortekaartje of kraamcadeautje. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ik schmink met de merken Superstar, PXP, Global en Cameleon, dit zijn gerenormeerde merken en zijn fijn aan te brengen op de huid en trekken niet. Ze zijn ook eenvoudig met water en zeep weer te verwijderen van de huid. 

De meeste bellypaints duren ongeveer 2 uur, hiervoor vraag ik €70. Voor een uitgebreidere paint van 3 uur, vraag ik €90.

Ik zal 15 tot 30 minuten van te voren op de afgesproken locatie zijn, zodat er voldoende tijd is om alles klaar te leggen en een ontwerp te kiezen. (mits dit niet al van te voren is afgesproken) 

 

Bellypaint bij Suus Schmink Atelier Buikschildering bij Suus Schmink Atelier Bellypaint oftewel buikschildering kan als je 30-36 weken zwanger bent.

 

Bodypaint

Een bodypaint hoeft niet perse op het hele lichaam maar kan ook op een gedeelte van het lichaam bijvoorbeeld alleen de bovenkant of op een rug.

Steeds meer particulieren willen een bodypaint voor een feest of gewoon voor zichzelf om leuke foto’s te maken.

Dit word dan veelal gedaan in bepaalde karakters of stoer gepainte kleding, maar ook in artistieke vorm, korsetten, dieren, bedrijf of product logo’s of wat uw eigen idee is.

Hierin is alles bespreekbaar.

De paint kan na afloop met een spray gefixeerd worden zodat het nog een aantal uur mooi blijft.

Te realiseren op uw aangegeven locatie, mits de locatie wel voorzien kan worden voor het model gewenste faciliteiten.

De tijd voor het aanbrengen van een bodypaint varieert van 1,5 uur tot wel 6 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het design.

De kosten van een bodypaint is afhankelijk van uw wensen, ik maak graag een prijsopgave voor u, geef mij uw wensen door en u krijgt zo snel mogelijk antwoord terug.