Over ons

Even voorstellen:

Ik ben Susan van den Boer, jaren geleden ben ik, als echte Brabantse, tijdens de carnaval voor het eerst in aanraking gekomen met schminken, toen nog op mezelf. Wat ooit begon met een simpel berenneusje, is inmiddels uitgegroeid tot mijn eigen schminkatelier.

Ik vind het ongelofelijk leuk om deze wereld van plezier en magie te verspreiden. Iedere keer die twinkelende ogen mogen zien als ik de spiegel voor mag houden, echt een feestje! Of het nu een prachtige zwangere buik, een kindersnoetje of volwassene is.

Ook tijdens het geven van een van mijn workshops, voor jong en oud geschikt, is het geweldig om te zien, hoe anderen de wereld van de magische wereld van de grime en glitters ontdekken.

Of het nu gaat om een groep volwassenen die zich willen voorbereiden op een optreden, halloween, parade of carnaval of op wanneer ik op locatie tijdens een grimefeestje van een jarige tiener ben, leren schminken is een feestje en plezier en genieten staan centraal terwijl we naar een prachtig eindresultaat toe werken. 

Ik werk enkel met hoogwaardige cosmetische producten die daar ook voor ontwikkeld zijn en ik vind het ook erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Om up to date te blijven hou ik de ontwikkelingen goed in de gaten en volg ik zo nu en dan zelf workshops en cursussen. 

Ik neem u graag mee in de magische wereld van schmink en glitters…. gaat u mee?