Kinderfeestje

Schminken en Glittertattoos

(Kinder)Feestje

Ik kom graag uw (kinder)feestje opleuken met een van onderstaande opties;

  • Schminken: Ik vraag €40 per uur voor het schminken, minimale afname 1.5 uur. In 1 uur schmink ik ongeveer 6-8 kinderen, afhankelijk van hun wensen.

  • Glittertattoos: Voor het zetten van glittertattoos vraag ik €45 per uur, minimale afname 1.5 uur. 1 tattoo per kindje. In 1 uur tattoo ik ongeveer 6-8 kinderen, afhankelijk van hun wensen. (Extra tattoo per kindje: €1)

  • Schminken & Glittertattoos: Natuurlijk kan een combinatie van beiden ook; Ik vraag daarvoor €50 per uur, minimale afnamen 1,5 uur. 1 tattoo en 1 schmink per kindje, extra tattoo €1. Ik zet ong. 6-8 schminkjes/tattoos in een uur, afhankelijk van het ontwerp.

Tip: Het is fijn als u een nevenactiviteit hebt voor de kinderen die (nog) niet aan de beurt zijn, anders duurt wachten vaak lang voor ze. Ik ga er van uit dat u of een andere volwassene toezicht houdt op de overige kinderen.

Verder heb ik een tafel van ong. 1m2 nodig en wat water.

Binnen Roosendaal reken ik geen extra kosten, buiten Roosendaal vraag ik €0.50 per gereden km. (Snelste route berekend vanaf adres van mijn Atelier via ANWB routeplanner)

Voor bedrijven gelden bovenstaande prijzen als excl. BTW.

 

Schminkworkshop als activiteit voor de kinderen (vanaf 8 jaar)

Ik verzorg ook schminkworkshops voor kids op locatie. Super leuk om zelf te doen. Ik neem al mijn schmink, penselen en natuurlijk de glitters mee voor een onvergetelijk feestje.

Ik leer de kids eerst wat basistechnieken met de spons en het penseel. Na het oefenen op een oefenmatje en evt. elkaars onderarm, gaan ze een ontwerp maken op papier. Daarna gaan ze op elkaars gezicht aan de slag. Een even aantal kinderen is om deze reden wel aan te raden.

Feestje in een bepaald thema? Geen probleem, in overleg kan ik het oefengedeelte van de workshop op uw (kinds) wensen aanpassen.

Groepsgrootte max. 10 personen.

Kosten € 175 voor 2,5 uur incl. klaarzetten en opruimen.  (Ieder extra half uur: €25)

Tegen een meerprijs van €2,50 per kind, is er de mogelijkheid om een klein traktatietasje af te nemen, hierin zit een mini-pixie-paint (chunkie glitters) feestelijk verpakt. 

Binnen Roosendaal reken ik geen extra kosten, buiten Roosendaal vraag ik €0.50 per gereden km. (Snelste route berekend vanaf adres van mijn Atelier via ANWB routeplanner)

 

Voor bedrijven gelden bovenstaande prijzen als excl. BTW.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op.